Пржино 1.1
Ул. Милан Мијалковиќ, Кисела Вода
станови од 38m2 до 84m2
Дознај повеќе
Кисела Вода 3
ул. Христо Татарчев бр. 18Б, Кисела Вода
24 стана од 37м2 до 65м2
Дознај повеќе
Пржино 1.1
Пржино 1.1
Ул. Милан Мијалковиќ, Кисела Вода
станови од 38m2 до 84m2
Кисела Вода 3
Кисела Вода 3
ул. Христо Татарчев бр. 18Б, Кисела Вода
24 стана од 37м2 до 65м2
За нас

15 години традиција на доверба

За нас

КАТ КОСТОВ овозможува еднакви шанси на секој наш купувач за убав и комфорен живот.

Со основна дејност изведба на високоградба, односно изведба на станбено - деловни објекти од доменот на колективно и индивидуално домување, по принцип од сопствено идејно решение до клуч на рака.

Дознај повеќе
За нас
paralax-img
Проекти во изградба

Интелигентен и економичен станбен простор

Кисела Вода 3
  • Кисела Вода 3
  • - Станбен објект со приземје + 3 ката + поткровје.

    - 24 стана од 37м2 до 65м2

  • Повеќе
Кат Костов Проекти

Станбено деловни објекти

Квалитет
Современи материјали и технологии
Конструкција
Конструкција

Армирано бетонска конструкција со армирано бетонски меѓуспратни плочи.

Конструкција
Ѕидови
Ѕидови

Надворешни ѕидови од термо блок 25цм и 10цм термичка изолација.

Ѕидови
Подови
Подови

Термичка изолација со висококвалитетен паркет.

Подови
Прозори и врати
Прозори и врати

Сигурносна врата со висока класа на цилиндар и масивни внатрешни врати.

Прозори и врати
Санитарна опрема
Санитарна опрема

Комплетни санитарни елементи од програмата на Roca.

Санитарна опрема
Лифт
Лифт

Патнички лифт изведба - TELCO ELEVATORS.

Лифт