Кисела Вода 1.1
 Кисела Вода 1.1
 Кисела Вода 1.1
 Кисела Вода 1.1
 Кисела Вода 1.1
Кисела Вода 1.1

34 станови од 27m2 до 58m2

Инвеститор

Кат Костов

Локација

Ул. Христо Татарчев, Кисела Вода

Година на изградба

Во изградба

Тип на објект

Станбена зграда

PDF Брошура
Заинтересирани за купување на стан?

Контактирајте нè