Рампа 1.1
 Рампа 1.1
Рампа 1.1

19 станови од 30m2 до 56m2

Инвеститор

Кат Костов

Локација

Ул. Виктор Иго, Кисела Вода

Година на изградба

2018

Тип на објект

Станбена зграда

PDF Брошура
Заинтересирани за купување на стан?

Контактирајте нè