Пржино 1.1
 Пржино 1.1
 Пржино 1.1
 Пржино 1.1
 Пржино 1.1
 Пржино 1.1
 Пржино 1.1
 Пржино 1.1
 Пржино 1.1
 Пржино 1.1
 Пржино 1.1
 Пржино 1.1
 Пржино 1.1
 Пржино 1.1
 Пржино 1.1
Пржино 1.1

29 станови од 38m2 до 84m2

Инвеститор

Кат Костов

Локација

Ул. Милан Мијалковиќ, Кисела Вода

Година на изградба

2021

Тип на објект

Станбена зграда

PDF Брошура
Станови
Кат 1, 2, 3 - Стан бр. 9, 15, 21

83м2


Површина:

  • 1. Ходник5.47м2
  • 2. Дневна + трпезарија30.83м2
  • 3. Кујна6.86м2
  • 4. Спална12.85м2
  • 5. Спална12.36м2
  • 6. Бања4.03м2
  • 7. WC1.62м2
  • 8. Тераса8.58м2
  • Вкупно83м2
Заинтересирани за купување на стан?

Контактирајте нè