Кисела Вода 1.0
 Кисела Вода 1.0
Кисела Вода 1.0

48 станови од 28m2 до 56m2

Инвеститор

Кат Костов

Локација

Ул. Георги Димитров, Кисела Вода

Година на изградба

2019

Тип на објект

Станбена зграда

PDF Брошура
Заинтересирани за купување на стан?

Контактирајте нè