Станбена зграда
 Станбена зграда
Станбена зграда

14 станови од 58m2 до 78m2

Инвеститор

Кат Костов

Локација

Ул. Мариовска

Тип на објект

Станбена зграда

PDF Брошура
Заинтересирани за купување на стан?

Контактирајте нè