Станбена зграда
 Станбена зграда
Станбена зграда

64 станови од 49m2 до 75m2

Инвеститор

Кат Костов

Локација

Ул. Сава Ковачевиќ 99, Кисела Вода

Година на изградба

2009

Тип на објект

Станбена зграда

PDF Брошура
Заинтересирани за купување на стан?

Контактирајте нè