Станбена зграда
 Станбена зграда
Станбена зграда

16 станови од 40m2 до 73m2

Инвеститор

Кат Костов

Локација

Ул. Мишко Михајловски 12, Кисела Вода

Година на изградба

2005

Тип на објект

Станбена зграда

PDF Брошура
Заинтересирани за купување на стан?

Контактирајте нè