Станбена зграда
 Станбена зграда
Станбена зграда

30 станови од 30m2 до 130m2

Инвеститор

Кат Костов

Локација

Ул. Сава Ковачевиќ 101, Кисела Вода

Година на изградба

2002

Тип на објект

Станбена зграда

PDF Брошура
Заинтересирани за купување на стан?

Контактирајте нè