Residencia
 Residencia
 Residencia
 Residencia
 Residencia
 Residencia
Residencia

Ултра модерно здание во центарот на Скопје со 56 станбени едници во него и 524м2 деловен постор.

Локација

ул. Страшо Пинџур бр. 6

Година на изградба

2024

Тип на објект

Станбен + деловен

PDF Брошура
Станови
Кат

47м2


Површина:

  • Вкупно47м2
Кат

60м2


Површина:

  • Вкупно60м2
Кат

70м2


Површина:

  • Вкупно70м2
Кат

78м2


Површина:

  • Вкупно78м2
Заинтересирани за купување на стан?

Контактирајте нè