Станбена зграда
 Станбена зграда
Станбена зграда

58 станови од 50m2 до 68m2

Инвеститор

Кат Костов

Локација

Ул. Сава Ковачевиќ 91, Кисела Вода

Година на изградба

2007

Тип на објект

Станбена зграда

PDF Брошура
Заинтересирани за купување на стан?

Контактирајте нè