Рампа 1.2
 Рампа 1.2
Рампа 1.2

24 станови од 28m2 до 59m2

Инвеститор

Кат Костов

Локација

Ул. 533, Кисела Вода

Година на изградба

2018

Тип на објект

Станбена зграда

PDF Брошура
Заинтересирани за купување на стан?

Контактирајте нè