Кисела Вода 5
 Кисела Вода 5
 Кисела Вода 5
 Кисела Вода 5
 Кисела Вода 5
Кисела Вода 5

14 станови од 25m2 до 49m2

Инвеститор

Кат Костов

Локација

Ул. Тодор Паница, Кисела Вода

Година на изградба

Во изградба

Тип на објект

Станбена зграда

PDF Брошура
Станови
Кат приземје - Стан бр. 1

27м2


Површина:

 • 1. Ходник2.95м2
 • 2. Дневна + трпезарија17.24м2
 • 3. Кујна3.02м2
 • 4. Бања4.28м2
 • Вкупно27м2
Кат приземје - Стан бр. 2

31м2


Површина:

 • 1. Ходник5.45м2
 • 2. Дневна + трпезарија17.31м2
 • 3. Кујна3.38м2
 • 4. Бања4.46м2
 • Вкупно31м2
Кат 1, 2, 3 - Стан бр. 3, 6, 9

27м2


Површина:

 • 1. Ходник3.19м2
 • 2. Дневна + трпезарија17.24м2
 • 3. Кујна2.96м2
 • 4. Бања3.77м2
 • Вкупно27м2
Кат 1, 2, 3 - Стан бр. 4, 7, 10

38м2


Површина:

 • 1. Ходник3.19м2
 • 2. Дневна + трпезарија10.86м2
 • 3. Кујна2.96м2
 • 4. Спална6.38м2
 • 5. Бања3.77м2
 • Вкупно38м2
Кат 1, 2, 3 - Стан бр. 5, 8, 11

44м2


Површина:

 • 1. Ходник6.61м2
 • 2. Дневна + трпезарија17.34м2
 • 3. Кујна4.20м2
 • 4. Спална10.46м2
 • 5. Бања3.80м2
 • 6. Тераса2.30м2
 • Вкупно44м2
Кат поткровје - Стан бр. 12

25м2


Површина:

 • 1. Ходник2.78м2
 • 2. Дневна + трпезарија15.64м2
 • 3. Кујна2.58м2
 • 4. Бања4.08м2
 • Вкупно25м2
Кат поткровје - Стан бр. 13

37м2


Површина:

 • 1. Ходник3.87м2
 • 2. Дневна + трпезарија17.34м2
 • 3. Кујна2.08м2
 • 4. Спална8.94м2
 • 5. Бања3.33м2
 • 6. Тераса1.48м2
 • Вкупно37м2
Кат поткровје - Стан бр. 14

49м2


Површина:

 • 1. Ходник6.61м2
 • 2. Дневна + трпезарија22.36м2
 • 3. Кујна3.97м2
 • 4. Спална11.24м2
 • 5. Бања3.96м2
 • 6. Тераса1.26м2
 • Вкупно49м2
Заинтересирани за купување на стан?

Контактирајте нè