Станбена зграда
 Станбена зграда
Станбена зграда

12 станови од 47m2 до 74m2

Инвеститор

Кат Костов

Локација

Ул. Димо Хаџи Димов, Кисела Вода

Година на изградба

2015

Тип на објект

Станбена зграда

PDF Брошура
Заинтересирани за купување на стан?

Контактирајте нè