Железничка
 Железничка
Железничка

24 станови од 41m2 до 87m2

Инвеститор

Кат Костов

Локација

Ул. Охридска 50, Кисела Вода

Година на изградба

2016

Тип на објект

Станбена зграда

PDF Брошура
Заинтересирани за купување на стан?

Контактирајте нè