Кисела Вода 3
 Кисела Вода 3
 Кисела Вода 3
 Кисела Вода 3
 Кисела Вода 3
Кисела Вода 3

24 стана од 37м2 до 65м2

Инвеститор

Кат Костов

Локација

ул. Христо Татарчев бр. 18Б

Година на изградба

2022

Тип на објект

Станбена зграда

PDF Брошура
Станови
Кат Поткровје

36м2


Кат Поткровје

38м2


Кат Поткровје

38м2


Кат Поткровје

63м2


Кат Приземје

34м2


Кат Приземје

34м2


Кат Приземје

38м2


Кат Приземје

41м2


Заинтересирани за купување на стан?

Контактирајте нè