Шампионче
 Шампионче
Шампионче

36 станови од 35m2 до 77m2

Инвеститор

Кат Костов

Локација

Ул. Антон Попов, Кисела Вода

Година на изградба

2017

Тип на објект

Станбена зграда

PDF Брошура
Заинтересирани за купување на стан?

Контактирајте нè