Пржино 1.1
Ул. Милан Мијалковиќ, Кисела Вода
станови од 38m2 до 84m2
Дознај повеќе
Кисела Вода 5
Ул. Тодор Паница, Кисела Вода
станови од 25m2 до 49m2
Дознај повеќе
Пржино 1.1
Пржино 1.1
Ул. Милан Мијалковиќ, Кисела Вода
станови од 38m2 до 84m2
Кисела Вода 5
Кисела Вода 5
Ул. Тодор Паница, Кисела Вода
станови од 25m2 до 49m2
За нас

15 години традиција на доверба

За нас

КАТ КОСТОВ овозможува еднакви шанси на секој наш купувач за убав и комфорен живот.

Со основна дејност изведба на високоградба, односно изведба на станбено - деловни објекти од доменот на колективно и индивидуално домување, по принцип од сопствено идејно решение до клуч на рака.

Дознај повеќе
За нас
paralax-img
Проекти во изградба

Интелигентен и економичен станбен простор

Кисела Вода 5
  • Кисела Вода 5
  • - Станбен објект со приземје + 3 ката + поткровје.
    - 14 Станови од 25m2 до 49m2

  • Повеќе
Пржино 1.1
  • Пржино 1.1
  • - Станбен објект со приземје + 3 ката + поткровје.
    - 29 Станови од 38m2 до 84m2

  • Повеќе
Кат Костов Проекти

Станбено деловни објекти

Квалитет
Современи материјали и технологии
Конструкција
Конструкција

Армирано бетонска конструкција со армирано бетонски меѓуспратни плочи.

Конструкција
Ѕидови
Ѕидови

Надворешни ѕидови од термо блок 25цм и 10цм термичка изолација.

Ѕидови
Подови
Подови

Термичка изолација со висококвалитетен паркет.

Подови
Прозори и врати
Прозори и врати

Сигурносна врата со висока класа на цилиндар и масивни внатрешни врати.

Прозори и врати
Санитарна опрема
Санитарна опрема

Комплетни санитарни елементи од програмата на Roca.

Санитарна опрема
Лифт
Лифт

Патнички лифт изведба - TELCO ELEVATORS.

Лифт